گويا اخيرا فیلتر شکنی برروی اینترنت منتشر شده است که UseJump نام دارد.
طی بررسی دوستاني که در این زمینه تبحر کافی دارند ، اعلام شده این فیلتر شکن صرفا یک نرم افزار ساخت داخل و با كاربرد جاسوسی میباشد.
تحت هیچ شرایطی این برنامه را نصب و یا استفاده ننمایيد و در صورتی که درحال حاضر آنرا روي سيستمتان داريد ، حتما آنرا حذف نمایيد.
همچنین جهت جلوگیری از اثرات جانبی احتمالی این برنامه بعد از عملیات uninstall ، patch موسوم به C++ redistribution package را در add/remove خود پیدا کرده و آنرا حذف نمایید زیرا این فیلتر شکن جهت اجرا به این patch نیاز دارد.
۱۲ نظر:
دوست من حداقل یک بار به سایت این نرم افزار می رفتی بعد هشدار میدادی .
usejump.com برنامه ای که توسط یک برنامه دیگر به نام webkit کار می کنه.
webkit هم پایه و اساس مرورگر safari استفاده می شه.
نسخه ویندوزی هم به خاطره اینکه کار کنه نیاز به
redistribution pakacge داره
قبل از اینکه چیزی بنویسید یکم تحقیق کنید
به نظر نمیرسه تقلبی باشه! میشه بیشتر در موردش بگی؟
دوست عزیز اتفاقا وقتی به وب سایت مراجعه کردم شکم بیشتر شد .چرا بایداز یک هاستینگ مجانی برای اینچنین برنامه ای استفاده بشه ؟
چرا هیچ گونه مشخصاتی از صاحب دومین وجود نداره ؟
به هر حال اگر کسی اطلاعات واقعا دقیقی از این برنامه داره بگه اگه من اشتباه کرده باشم حتما عذر خواهی خواهم کرد
هیچی فیلتر شکن اولترا سورف نمیشه خداییش یک چیز دیگه هستش
موفق باشی
dosteh aziz man daram estefadeh mikonam va khob java mdeh
دعوا نکنید عزیزان
اتفاقا بیشتر فیلتر شکنها روی هاست مجانی هستند
خیلی مشکوک هستید از HiddenWalk استفاده نکنید
چون همه فیلترشکنها بعد از چند روز بسته میشن اما این یکی ماههاست که داره به کار خودش ادامه میده و همه هم ازش استفاده میکنن!!!
خوب عزيزان اصولا به صرف اينكه ازش استفاده ميكنيد و كار ميكنه دليل بر جاسوسي نبودنش نيست.
ممكنه تمامي صفحاتي كه ازشون بازديد ميكنيد رو در يك بانك اطلاعاتي ضبط كنه.
بله خوب مثل اینکه جدیداً اینترنت از آسمون رد می شه و به دست همه می رسه
آخه دوست من همین الان هم مخابرات همه صفحات را می تواند چک کند و فیلتر هم میکند
نیازی به این کارا ندارند
همه چیز درباره یوزجامپ
By bozorgireza
خوب من فکر میکنم یه بار هم که شده این بحث بیهوده رو باید به یه جایی رسوند من نزدیک ۲۰ ساله که توی کار نرم افزار هستم
طبق بررسی من این مرورگر از تکنولوژی webkit استفاده می کنه که موتوراصلی مرورگر های مثل گوگل کروم و اپل سافاری هست و در کنار موتور موزیلا که در فایرفاکس استفاده میشه از امن ترین مرورگرهای وب می باشد. پروژه وب کیت یک پروژه متن بازه که اعتبار زیادی دربین پروژه های اوپن سورس داره و همون طور که گفتم توسط شرکتهایی مثل گوگل – اپل و پروژهای بزرگی مثل KDE و GNOME استفاده می شود بنابراین از لحاظ امنیتی هرجقدر google chrome , safari و باقی مرورگرهایی که بر پایه این نرم افزار طراحی شده اند امنیت دارد مرورگر usejump نیز دارای امنیت است.
تنها تفاوت نرم افزاری usejump با مرورگرهای فوق قابلیت عبور از فیلترآن است که آن را از مرورگرهای فوق متمایز میکنه . طبق بررسی های من و اطلاعات موجود در سایت که تقریبا با هم جور در میان این مرورگر از تکنولوژی P2P استفاده میکنه که تا حدودی شبیه نرم افزار TOR هست ولی ازکاربرد آسان تری استفاده میکنه . تا اونجا که من متوجه شدم این نرم افزار کلیه اطلاعات خروجی و ورودی را بصورت رمزگذاری شده ارسال میکنه که باعث میشه از دید سیستم های جاسوسی و فیلترینگ مخفی بمونه یا حداقل قابل شناسایی نباشه – کلیه اطلاعات که بطور عادی در مرورگرهای عادی بدون رمزگذاری رد و بدل میشه در این مرورگر با سیستم کدگذاری RSA 1024 رمز گذاری میشه – جالب اینکه حتی صفحات https هم دوباره کدگذاری میشوند که تقریبا شکستن آنها غیرممکن یا بسیار بسیار دشوار خواهد شد. بعد از رمزگذاری هر یک از درخواست ها به یک مقصد جدا ارسال میشود که طبق بررسی من نسخه هایی دیگر از نرم افزار هستند که توسط کاربران دیگر اجرا شده اند – ارسال درخواست ها به مقاصد متفاوت کار ردگیری آنها را بسیار مشکل می کند چرا که بصورت عادی وقتی شما یک صفحه وب را مرور می کنید تقریبا همه درخواست ها از سروریا سرورهای سایت مورد نظر بشما پاسخ داده می شود – این طریقه کارکرد تا حدی شبیه کارکرد TOR میباشد – در بعضی مواقع ( مانند وقتی که کاربران سرویس دهند به تعداد کافی نیستند ) این مرورگر از تعدادی سرور در نقاط مختلف دنیا استفاده می کند ولی باز هم هریک از درخواست ها به یکی از سرور ها ارسال می شود.
نکته دیگر اینکه اگر شما در محیط شبکه هستید مانند شرکت یا دانشگاه با اجرا کردن یک نسخه از آن می توانید به باقی کاربران هم سرویس دهید و نیازی به نسب مجدد نیست – این مرورگر در زمان اجرا بصورت سرور درآمده و روی پورت ۸۰۸۰ سرویس می دهد – من این مطلب رو در یک وبلاگ چینی دیدم http://briian.com/?p=6690
اما چرا یک عده میگن این نرم افزارجاسوسیه ؟ حدس من اینکه این نرم افزار تهدیدی برای اوناس – این افراد یا بی اطلاع هستند یا منافعی دارند که این نرم افزار رایگان اون رو بخطر میندازه مانند کسانی که اقدام به فروش اکانت های VPN میکنن چون اگه این مرورگر خوب کار کنه دیگه کسی از اونا اکانت نمی خره
اشتباه مضحکی که اونا در متن اطلاع رسانی شون مرتکب شدن اینه که این نرم افزار مثل خیلی از نرم افزار های دیگه برای اجرا به یک بسته نرم افزاری احتیاج داره که تمام کسانی که با Microsoft Visual Studio 2008 برنامه نویسی میکنن برای توزیع نرم افزارشون باید اونو هم در بسته نصاب قرار بدن – این فایل Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package نام داره و میتونید از سایت مایکروسافت دانلودش کنید – در متن اطلاع رسانی اونا میگن این فایل رو هم حذف کنید چون قسمتی از نرم افزار جاسوسیه!!
دامنه سایت هم قاعدتا بصورت امن ثبت شده چون تولید کننده یا تولیدکنندگان این نرم افزار نمی خوان هویتشون فاش بشه در حالی که یه سری آدم مبتدی دیگه به این مطلب ایراد گرفتن مثل این آقا http://kamtech.ir نکته دیگه اینکه تعداد کاربران این مرورگر در چین ظاهرا خیلی بیشتر از ایرانه این رو میتونید در سایت Alexa – twitter و وب لاگ های چینی ببینید – و لابد این نرم افزار رو سپاه ننوشته که جاسوسیه ملت چین رو بکنه!!!
http://www.alexa.com/siteinfo
/usejump.com http://twitter.com/#search?q=usejump
http://blog.icesweet.com/fanqiangruanjian-usejump
http://www.fendou.info/network/usejump-explorer.html
http://www.zfreet.com/post/usejump-browns.html
این نرم افزار نسخه Mac OSX هم داره http://beta.usejump.com/usejump.dmg
یادتون باشه در هرجنگی بدترین سلاح شایعه است – تا وقتی از چیزی اطلاع کافی ندارید بش رای مثبت ندید و منتشرش نکنید – لزوما نیت همه درست نیست
همه چیز درباره یوزجامپ
By bozorgireza
خوب من فکر میکنم یه بار هم که شده این بحث بیهوده رو باید به یه جایی رسوند من نزدیک ۲۰ ساله که توی کار نرم افزار هستم.... ادامه مطلب در سايت زير
http://bozorgireza.wordpress.com/2010/01/16/usejump/
ارسال یک نظر